Vår båt i Båtpoolen. BRIG 570P                                                            Bild från Iron Brothers 

Västkustens första båtpool.
För ett enklare båtliv!
Och för en bättre miljö!

Vår vision är att göra båtlivet mera tillgängligt och bekvämt samt minska påverkan på vår miljö genom att utnyttja våra resurser på ett effektivare sätt.  Vi tycker att det finns många fördelar med att dela båt med andra.
Du får njuta maximalt av båtlivet och vi tar hand om det tråkiga så som sjösättning, upptagning, bottenmålning, vaxning, vinterförvaring, hamnvakter och försäkringar etc. Dvs maximalt med njutning och minimalt med jobb.

Maximal njutning!
Minimalt jobb!

Säsongen 2024 är igång! 
Vi kommer i år köra enbart med vår BRIG Navigator 570P då vi sålt av vår Uttern S53.  BRIGen ligger kvar på sin plats i Hovås/Billdal. 
Är ni intresserade av att vara med så är ni välkomna att höra av er. Tryck på länken nedan så kommer ni till sidan för intresseanmälningar. Ni kan också ringa eller maila och anmäla ert intresse. 
Finns det ingen plats för kommande säsong så sätter vi er på vår kölista och går då efter datum för anmälan till kön. Just nu finns det någon enstaka plats kvar så hör av er till oss så kan ni komma ut på havet redan i veckan. 

Så fungerar det.

Som ni säkert redan vet är det lång väntetid för att få en båtplats i Göteborg men genom att bli medlemmar i Båtpoolen kan vi erbjuda båtplats på vår Navigator 570P från endast 2.022 kr per månad. Det tillkommer en deposition på 10.000 kr som återbetalas när abonnemanget avslutas. Ett abonnemang är på 12 månader och det tillkommer inga mera kostnader än det bränsle man gör åt.
Ni delar båten med max fyra andra medlemmar. Båtarna låses upp via digitala lås och kan öppnas med er telefon. Båten bokas enkelt via en gemensam kalender (via dator eller app). Båten finns tillgänglig från senast första maj till första oktober (om vädret tillåter även längre). Medlemmar har garanterat plats till kommande säsong och även förtur till nya båtar om man önskar byta modell. 
 

Poolbåten BRIG Navigator 570P på besök i Göteborgs hamn.