Bild från Utter Boats modell S53

Västkustens första båtpool
För ett enklare båtliv!
Och för en bättre miljö!

Vår vision är att göra båtlivet mera tillgängligt och bekvämt samt minska påverkan på vår miljö genom att utnyttja våra resurser på ett effektivare sätt.  Vi tycker att det finns många fördelar med att dela båt med andra.
Du får njuta maximalt av båtlivet och vi tar hand om det tråkiga så som sjösättning, upptagning, bottenmålning, vaxning, vinterförvaring, hamnvakter och försäkringar etc. Dvs maximalt med njutning och minimalt med jobb.

Maximal njutning!
Minimalt jobb!

Vi har endast ett fåtal plaster kvar för kommande säsongen nu! 
Vi håller just nu på att ta in anmälningar till årets båtsäsong. Vi kommer i år att köpa in en ny Utter S53 Premium Edition med elektronik paket och en Mercery 100 hk motor. Förra året utökade vi båtpoolen med en ny BRIG Navigator 570P. Det är en mycket efterfrågad båt som erbjuder hög fart med stor säkerhet. Den är även klassad för upp till 10 personer.  
Vi har också en Utter S51 Premium Edition med elektronik paket och en Mercery 80 hästars fyrtakts utombords motor. 
Båtarna ligger på mycket bra platser i Hovås/Billdal. Vi kollar på att utöka med ytterligare båtar i år så håll ögonen öppna på hemsidan för nyheter. 
Är ni intresseade av att vara med så är ni välkomna att höra av er. Tryck på länken nedan så kommer ni till sidan för intresseanmälningar. Ni kan också ringa eller maila och anmäla ert intresse. 

Så fungerar det.

Som ni säkert redan vet är det ca 10-15 år väntetid för att få en båtplats i Hovås men genom att bli medlemmar i Hovås Båtpool kan vi erbjuda båtplats och nya motorbåtar av modell Utter S51 eller Brig Navigator 570P från endast 1 595kr per månad inklusive moms (min. 12 månader). Det tillkommer en deposition på 10 000 kr som återbetalas när abonemanget avslutas. Ett abonemang är på 12 månader och det tillkommer inga mera kostnader.
Ni delar båten med max fyra andra medlemmar. Båtarna låses upp via digitala lås och kan öppnas med er telefon. Båten bokas enkelt via en gemensam kalender (via dator eller app). Båten finns tillgänglig från första maj till första oktober (om vädret tillåter även längre). Medlemmar har garanterat plats till kommande säsong och även förtur till nya båtar om man önskar byta modell.