Vår båt i båtpoolen ligger i Amundö Marina i Hovås/Billdal. Det finns tillgång till parkering och det är enkelt att snabbt komma ut i skärgården. Hamnen har bevakning dygnet runt.

För att säkerställa att er säkerhet och att båtarna hanteras på bästa sätt rekommenderar vi en nautisk utbildning. Klicka vidare för att läsa mera om vår samarbetspartner för nautisk utbildning.

Båtarna bokas enkelt via Googles Kalender. Det är en gratis kalender som man delar med de andra i båtpoolen för just den båten. Den finns även som en app till telefonen. 

Det finns många fördelar med att dela båt med andra. Inte minst ekonomiskt. Klicka vidare på detta stycke för att se ett exempel på en kostnadsjämföresle mellan att köpa, hyra eller att äga en ny egen båt jämfört med ett medlemskap i båtpoolen.

Vi har just nu en BRIG Navigator 570P som tar upp till 10 personer. Den är lätt att hantera, enkel att bada från och att lägga till med, samt tar sjön mycket bra. Båten är fullt utrustad för en härlig dag på havet.

Här kan du läsa om villkoren för medlemskap i båtpoolen. Alla våra båtar är fullt försäkrade.